Vloerenmarkt Genemuiden

Creëer sfeer in huis!

Vloerenmarkt: sinds 1997 een begrip in Genemuiden. Ja, heus waar, toen begonnen we al! Wellicht ken je ons echter nog als Tapijtwereld, zoals we bij de oprichting heetten. En door de jaren heen is er natuurlijk het nodige veranderd in onze zaak aan de Schering 17b. Maar wat bleef is het gemoedelijke en persoonlijke karakter, dat ons al meer dan twintig jaar onderscheidt.

svg

Dé specialist in vloeren

Vloerenmarkt Genemuiden is dé #1 in pvc vloeren. Van plak tot klik pvc. Je vindt het bij ons in de showroom. Door eigen leggers houden we de prijzen laag.

svg

Eigen legservice

Wij verzorgen het totaalplaatje voor je. Je kunt bij ons niet alleen je vloer bestellen, maar ook laten leggen door onze professionele en ervaren vloerenleggers.

svg

Persoonlijk advies

Al meer dan 25 jaar staan we bekend om ons persoonlijke en deskundige advies. Wij toveren jouw huis om in een thuis. Laat je verrassen!

svg Showroom

Showroom locatie

Schering 17b
8281 JW Genemuiden

Bezoek onze showroom

In onze showroom vind je talloze vloeren ter inspiratie. Pvc, tapijt, laminaat, vinyl, raamdecoratie en gordijnen: het is slechts een greep uit ons assortiment.

Liever ‘s avonds een keer komen kijken? Geen probleem, bel ons dan even voor een afspraak!

Afspraak maken

Laat je adviseren bij jouw nieuwe interieur!

Het voornaamste doel van interieuradvies is het creëren van een compleet beeld. Door de keuze voor een geschikte kleurencombinatie en de juiste mix van meubels en accessoires wordt een ruimte één geheel.

Afspraak maken
svg Advies

Persoonlijk advies

Met meer dan 25 jaar ervaring een vertrouwd adres. message-box

Afgeronde projecten

Alle projecten
Alle projecten

Wat klanten zeggen

Willeke WijbengaWilleke Wijbenga
17:19 10 Dec 21
Super mooie PVC visgraat vloer natural oak gelegd, goed vakwerk! Fijn advies in de winkel. Tijd genomen voor ons! Stalen mee naar huis om goede keuze te kunnen maken. Zeer tevreden!
Benjamin De vriesBenjamin De vries
20:06 17 Dec 20
Vloerenmarkt heeft ons kantoor voorzien van tapijt en is correct en op tijd geleverd en vakkundig gelegd. Fantastisch bedrijf en zeker aan te bevelen!
J. BakkerJ. Bakker
15:03 07 Nov 20
Topzaak, er was een miscommunicatie maar meneer heeft het meer dan goed opgelost! Ik ben een tevreden klant.
johan scholtenjohan scholten
17:09 25 Oct 20
Heel fijn geholpen. Goed advies. Men probeert je niet het duurste product aan te smeren.Ook een groot vertrouwen in de klanten.We hebben het gekochte kleed gewoon meegekregen en nadien sturen ze de rekening wel.Prachtig 👍
js_loader

Onze leveranciers

Vloeren in Genemuiden vind je hier!

Voor mooie vloeren in Genemuiden moet je zijn bij Vloerenmarkt Genemuiden. Door ons ruime aanbod hebben wij altijd iets passend voor jouw interieur. Wij hebben de mooiste PVC, tapijt, vinyl en laminaat vloeren liggen in Genemuiden. Daarnaast bieden wij niet alleen inspiratie voor vloeren aan in onze showroom. Ook kunnen wij je bij Vloerenmarkt adviseren over jaloezieën, gordijnen en nog veel meer. Bij ons mag je kwaliteit verwachten. Ambiant, Desso, Mart Visser, mFLOR, Multisol en Moduleo, zomaar een een greep van de bekende kwaliteitsmerken die wij in huis hebben. Daarnaast hebben wij ook ons eigen merk in huis. Kortom, genoeg keuze bij Vloerenmarkt Genemuiden. Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen en inspiratie op te doen. We laten je met alle liefde onze mooie selectie vloeren zien!

Contact hero

Echte service bij Vloerenmarkt Genemuiden

Vloerenmarkt Genemuiden kenmerkt zich door iedere klant persoonlijke aandacht te geven en de uiterst flexibele houden. “In principe is alles mogelijk” zal je bij ons daarom vaak horen. Door onze jarenlange ervaring is geen vraag of verzoek ons te gek. Als het aankomt op PVC vloeren hebben wij de expertise in huis die je nodig hebt. Het leggen van een nieuwe vloer kan namelijk veel vragen met zich mee brengen. Wij overleggen graag met je hoe we jouw wensen waar kunnen maken voor jouw vloer in Genemuiden. Als je even belt van tevoren, is het zelfs mogelijk om bij ons in de avond langs te komen voor verkoop- of interieuradvies. Zo maken wij het ook voor onze drukbezette klanten mogelijk om zonder haast te worden voorzien van goed advies. Voor vloeren van kwaliteit ga je dus naar Vloerenmarkt Genemuiden.

Service tot in detail, van aanvraag tot oplevering

Wij van Vloerenmarkt Genemuiden streven naar een ervaring die even persoonlijk en mooi is als je potentiële vloer. Met onze brede kennis streven we ernaar om je vanaf het eerste moment tot de oplevering te helpen met alle vragen. Zo proberen we samen tot de best mogelijke vloer te komen voor jouw woning, want iedere woning is tenslotte uniek. Met korte communicatielijnen zijn wij altijd bereikbaar. Daarnaast hebben we een mooie showroom in Genemuiden waar je welkom bent om de mooiste vloeren te bekijken, van PVC tot laminaat en tapijt. Bij ons vind je het allemaal.

Vloeren leggen in Genemuiden

Bij Vloerenmarkt Genemuiden kan je niet alleen prachtige vloeren kopen, je kunt ook de nieuwe vloer in Genemuiden door ons laten leggen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw vloer goed gelegd zal worden – mede-eigenaar Johan neemt deze taak namelijk graag hoogstpersoonlijk op zich. Johan heeft enorm veel ervaring in het leggen van verschillende typen vloeren. Door deze ervaring kan Johan jouw nieuwe vloer tot in perfectie leggen. Ben je niet woonachtig in Genemuiden? Geen probleem! Wij bieden natuurlijk ook legservice van vloeren aan buiten Genemuiden. We rijden regelmatig naar bijvoorbeeld Zwolle of Lelystad om nieuwe PVC vloeren te instaleren, dit doen we ook graag voor jou! Wil je liever je vloer zelf leggen? Dat kan natuurlijk ook! Bij het leggen van een PVC vloer komt wel het één en ander kijken, hieronder daarom een aantal tips van ons.

Wat heb je minimaal nodig?

  • Goede ondervloer: Zorg voor een strakke en egale ondervloer, dit zorgt ervoor dat je vloer er straks strak bij ligt.
  • Stanleymes: De meeste PVC planken kun je snijden met een stanleymes.
  • Winkelhaak: Meet de hoeken van een ruimte op, dit maakt het snijden straks een stuk makkelijker.
  • Potlood: Handig om de juiste markeringen aan te brengen.

Wist je dat?

  • Je overtollige PVC stroken niet weg moet gooien, je kunt deze altijd ter vervangen gebruiken bij eventuele beschadigingen.
  • Na het leggen van de nieuwe vloer kun je deze meteen in gebruik nemen!
  • PVC vloeren bijzonder laag in onderhoud zijn.
  • Viltjes onder de poten het geluid extra dempen.

Het hart van Vloerenmarkt Genemuiden

Al sinds 1997 is Vloerenmarkt verantwoordelijk voor de mooiste vloeren in Genemuiden en omstreken. Bij oprichting ging het bedrijf door het leven met de naam Tapijtwereld, wellicht zegt die naam jou ook nog iets. De naam is veranderd, maar het hart voor de vloeren in Genemuiden en het gemoedelijke en persoonlijke karakter is altijd gebleven. Al meer dan 20 jaar houden wij ons vast aan deze waarden wij het bedrijf toentertijd hebben opgericht. Daardoor mag je bij ons de beste service in inrichting, raamdecoratie en vloeren van Genemuiden verwachten. Of je nu een PVC vloer zoekt voor jouw woning in Genemuiden, Zwolle, KampenIJsselmuidenMeppel, Staphorst, Emmeloord, Vollenhove, Almere, Lelystad, Apeldoorn of Hasselt of op zoek bent naar tapijt of laminaat: Vloerenmarkt Genemuiden heeft het. We staan voor je klaar om je te helpen bij ons in de winkel!

Lees meer
logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0