PVC vloer Emmeloord

Voorzichtig oriënteer jij je – voor jouw pand in Emmeloord – op een PVC vloer. Je hebt namelijk tal van positieve verhalen over het materiaal gehoord. Sterk. Warmte doorlatend. Eenvoudig in onderhoud. Gelukkig heeft Vloerenmarkt Genemuiden PVC van de beste merken voor je klaarliggen. Kom vandaag nog langs!

De voordelen

Ben jij op zoek naar een PVC vloer voor jouw woning in Emmeloord? Dan heb je waarschijnlijke de keuze voor PVC al gemaakt. PVC kent namelijk – zeker t.o.v. laminaat – een groot aantal voordelen. In de eerste plaats is het materiaal ontzettend duurzaam. Op deze manier gaat jouw PVC vloer lang mee. Tevens is het materiaal makkelijk in onderhoud. geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming. Raakt jouw PVC vloer in Emmeloord toch beschadigd? Dan vervang je heel gemakkelijk een enkele strook.

Het leggen van een PVC vloer

Wil jij de PVC vloer bij jou in Emmeloord laten leggen? Dat is geen probleem! Wil je echter kosten besparen? Dan kan je er voor kiezen om de PVC vloer zelf te leggen? Allereerst moet de PVC vloer 48 uur acclimatiseren op de geëgaliseerde ondervloer. Pas daarna kan je de PVC vloer in Emmeloord echt gaan leggen. Breng eerst de lijmlaag aan en plaats de PVC stroken op de vloer. Tussen de muur en de vloer moet een ruimte van 3 mm overblijven. Is de vloer gelegd? Dan kan je deze walsen. Dit doe je om kleine luchtbellen te verwijderen en de lijm goed te verspreiden.

Alles voor jouw inrichting

Een prachtige vloer in jouw woning of bedrijfspand: daar kan iedereen van genieten. Wij bieden daarom de mooiste varianten aan. Laminaat, PVC, tapijt, vinyl: het is allemaal mogelijk. Op deze manier helpen wij jou graag het mooiste uit jouw kamer te halen. Bij ons vind je de mooiste PVC vloer dankzij ons uitgebreide aanbod aan merken, waaronder:

  • Ambiant
  • mFLOR
  • Moduleo
  • TFD

Vind jouw PVC vloer nabij Emmeloord!

Van een renovatie tot een complete verhuizing: ieder huishouden kan soms wel wat inspiratie gebruiken. Kom in dat geval eens een keer langs bij Vloerenmarkt Genemuiden! Wij zijn te vinden aan de Schering 17b. Heb je een vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 06-53782775 of door ons contactformulier in te vullen. Vindt jij straks jouw nieuwe PVC vloer bij ons in Emmeloord?

Kom inspiratie opdoen in onze showroom!

Wil je binnenkort eens komen kijken wat ons uitgebreide assortiment pvc-vloeren in Emmeloord te bieden heeft? We nodigen je van harte uit in onze showroom! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we overdag geopend, maar mocht je graag een keer ‘s avonds willen langskomen dan kan dat op afspraak. Neem in dat geval even contact met ons op via het telefoonnummer 06-53782775 of door een e-mail te sturen naar info@vloerenmarktgenemuiden.nl .

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0