PVC vloer Hasselt

In Hasselt en omstreken stappen steeds meer mensen over op een PVC vloer. Dat is niet zo vreemd, want het materiaal kent vele voordelen. Het is duurzaam, makkelijk in onderhoud en geluidsdempend. Voor de beste modellen kun je bij Vloerenmarkt Genemuiden terecht. Voor jouw pand in Hasselt bieden wij namelijk verschillende PVC vloeren aan, waaronder: tegels, visgraat en betonlook. Dus: waar wacht je nog op?

Waarom kiezen voor PVC?

Verhuizen. Renoveren. Aanpassen. Ieder jaar staan er meerdere inwoners van Hasselt voor de deur om bij ons een PVC vloer te kopen. Niet zo vreemd, want dit materiaal kent goede eigenschappen. Zo gaat het ontzettend lang mee, is het makkelijk in onderhoud en dempt het geluiden. Ook kun je het vaak combineren met vloerverwarming. Qua motieven is er ook van alles mogelijk. Polyvinylchloride kan andere vloeren namelijk perfect imiteren. Laat je in Hasselt PVC plaatsen, dan behoren visgraat of een betonlook zeker tot de mogelijkheden. Voor vloeren en meer bent u bij Vloerenmarkt Genemuiden aan het juiste adres.

Onze legservice

Het leggen van PVC kan soms best lastig zijn. Of je hebt er simpelweg niet de tijd voor. In zulke gevallen kun je het beste de hulp van een professional inschakelen. Bij Vloerenmarkt Genemuiden bieden wij daarom onze eigen legservice aan. Zo geniet jij straks van een perfect gelegde vloer.

Jouw inrichting met Vloerenmarkt Genemuiden

De inrichting van jouw huis of bedrijfspand begint met de vloer. Vanuit daar kun je de rest van het interieur aanvullen. Bij Vloerenmarkt Genemuiden bieden wij daarom vloeren van de mooiste merken aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van: Ambiant, mFlor en ons eigen huismerk? Ook geven wij jou graag advies. Ben je er nog niet over uit of je in Meppel een PVC vloer wilt laten plaatsen? Bekijk dan ook zeker ons volgende aanbod:

Tapijt
Vinyl

Nu een PVC vloer voor jouw pand in Hasselt kopen?

De populariteit van polyvinylchloride is groeiende. Niet zo vreemd, want het materiaal kent veel voordelen. Waaronder de verscheidenheid aan motieven. Zo kom je in Hasselt onder andere de volgende PVC vloeren tegen: visgraat, tegels en betonlook. Weten wat de opties zijn? Kom vandaag nog langs bij Vloerenmarkt Genemuiden. Navigeer hiervoor naar de Schering 17b. Heb je een vraag voor ons? Bel dan gerust naar 06-53782775 of vul het contactformulier in. Je kunt onze PVC vloeren op nog geen 8 kilometer van Hasselt kopen.

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0