Pvc vloer Hasselt

Advies nodig?

Kom langs in onze showroom!

In Hasselt en omstreken stappen steeds meer mensen over op een PVC vloer. Dat is niet zo vreemd, want het materiaal kent vele voordelen. Het is duurzaam, makkelijk in onderhoud en geluidsdempend. Voor de beste modellen kun je bij Vloerenmarkt Genemuiden terecht. Voor jouw pand in Hasselt bieden wij namelijk verschillende PVC vloeren aan, waaronder: tegels, visgraat en betonlook. Dus: waar wacht je nog op?

Waarom kiezen voor PVC?

Verhuizen. Renoveren. Aanpassen. Ieder jaar staan er meerdere inwoners van Hasselt voor de deur om bij ons een PVC vloer te kopen. Niet zo vreemd, want dit materiaal kent goede eigenschappen. Zo gaat het ontzettend lang mee, is het makkelijk in onderhoud en dempt het geluiden. Ook kun je het vaak combineren met vloerverwarming. Qua motieven is er ook van alles mogelijk. Polyvinylchloride kan andere vloeren namelijk perfect imiteren. Laat je in Hasselt PVC plaatsen, dan behoren visgraat of een betonlook zeker tot de mogelijkheden.

PVC Vloer Hasselt

Onze legservice

Het leggen van PVC kan soms best lastig zijn. Of je hebt er simpelweg niet de tijd voor. In zulke gevallen kun je het beste de hulp van een professional inschakelen. Bij Vloerenmarkt Genemuiden bieden wij daarom onze eigen legservice aan. Zo geniet jij straks van een perfect gelegde vloer.

Jouw inrichting met Vloerenmarkt Genemuiden

De inrichting van jouw huis of bedrijfspand begint met de vloer. Vanuit daar kun je de rest van het interieur aanvullen. Bij Vloerenmarkt Genemuiden bieden wij daarom vloeren van de mooiste merken aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van: Ambiant, mFlor en ons eigen huismerk? Ook geven wij jou graag advies. Ben je er nog niet over uit of je in Meppel een PVC vloer wilt laten plaatsen? Bekijk dan ook zeker ons volgende aanbod:

– Tapijt
– Vinyl

PVC Hasselt

Nu PVC voor jouw pand in Hasselt kopen?

De populariteit van polyvinylchloride is groeiende. Niet zo vreemd, want het materiaal kent veel voordelen. Waaronder de verscheidenheid aan motieven. Zo kom je in Hasselt onder andere de volgende PVC vloeren tegen: visgraat, tegels en betonlook. Weten wat de opties zijn? Kom vandaag nog langs bij Vloerenmarkt Genemuiden. Navigeer hiervoor naar de Schering 17b. Heb je een vraag voor ons? Bel dan gerust naar 06 – 442 633 78 of vul het contactformulier in. Je kunt onze PVC vloeren op nog geen 8 kilometer van Hasselt kopen.

Ook interessant

Tapijt

Tapijten voelen niet alleen lekker zacht en warm aan, ze geven een ruimte ook veel sfeer en een warme uitstraling. We begrijpen dus wel dat je op zoek bent naar een mooi tapijt voor bij jou thuis! In onze…

Vinyl

Op zoek naar een voordelig alternatief voor pvc? Dan is een vinylvloer een uitstekende keuze! Vinyl heeft in grote mate dezelfde positieve eigenschappen als pvc, maar is iets minder stevig…

Raamdecoratie

Vloerenmarkt Genemuiden is niet alleen het adres voor diverse soorten vloeren, maar zeker ook voor gordijnen en andere vormen van raamdecoratie. We beschikken over ruime ervaring in de…