PVC vloer IJsselmuiden

Ben jij op zoek naar een PVC vloer in de omgeving IJsselmuiden? Binnen een kwartier ben je bij Vloerenmarkt Genemuiden! Wij hebben een groot aanbod aan vloeren, waarvan PVC vloeren onze populairste soort is. Door de vele voordelen van een PVC vloer, is deze vloer niet meer weg te denken uit jouw woning. Onze PVC vloeren bieden wij in meerdere varianten aan, zodat je verzekerd bent van een passende PVC vloer in IJsselmuiden. Bekijk nu ons aanbod!

Waarom een PVC vloer?

Een PVC vloer wordt ook wel gezien als een parketvloer, echter bestaat een PVC vloer niet uit hout. De vloer bestaat uit verschillende lagen PVC, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van de vloer hoog blijft. Wanneer je kiest voor PVC in IJsselmuiden, dan kies je voor een sterke, onderhoudsarme en stabiele vloer. Doordat de vloer uit verschillende laagjes bestaat is het vochtbestendig, duurzaam, onderhoudsarm en kindvriendelijk. Een PVC vloer wordt steeds populairder en wij snappen wel waarom. Wij bieden PVC nabij IJsselmuiden aan dat bijna niet te onderscheiden is van het nagebootste materiaal als hout. PVC is tevens geluiddempend en 100% geschikt voor vloerverwarming!

Soorten PVC nabij IJsselmuiden

Bij Vloerenmarkt Genemuiden hebben wij PVC vloeren in vele varianten en van diverse topmerken. Ons best verkopende merk van kunstofvloeren is Moduleo. Daarom hebben we van dit merk de gehele collectie op voorraad, zodat jij in IJsselmuiden optimaal kunt genieten van een gave PVC vloer! Naast Moduleo hebben wij ook PVC vloeren van Ambiant, Gelasta, Hebeta, mFLOR en Vivafloors. Omdat wij specialist zijn in PVC vloeren, hebben wij ook PVC vloeren van het merk Vloerenmarkt Genemuiden. Naast alle bekende merken, bieden we ook ons eigen huismerk aan.

Onderhoud PVC vloer

De PVC vloeren van Vloerenmarkt Genemuiden zijn onderhoudsarm. Hiermee bedoelen we dat de vloeren zo zijn gemaakt dat je er bijna geen omkijken meer naar hebt nadat het gelegd is. Het materiaal neemt geen viezigheid of vuil op, waardoor je alleen een stofzuiger en dweil nodig hebt om hem weer als nieuw te krijgen. Daarnaast is het vervangen van jouw PVC vloer in IJsselmuiden erg makkelijk door het systeem. Wanneer er een gedeelte van de vloer beschadigd raakt, is er de mogelijkheid om ook alleen dit gedeelte eruit te halen en te vervangen. Dit bespaart jou het vervangen van de gehele vloer!

Kom langs in onze showroom!

Ben je er al uit welke PVC vloer jij in jouw woning in IJsselmuiden gaat leggen? Of twijfel je nog? We nodigen je graag uit in onze showroom in Genemuiden! Hier kunnen we jou persoonlijk helpen en advies op maat geven.

Inspiratie opdoen in onze showroom?

We nodigen je van harte uit in onze showroom te Genemuiden! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we overdag geopend. Mocht je overdag geen tijd hebbe, maar wil je graag een keer in de avond langskomen? Neem in dat geval even contact met ons op via het telefoonnummer 06-53782775 of door een e-mail te sturen naar info@vloerenmarktgenemuiden.nl.

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0