PVC vloer Kampen

Wie van plan is een pvc-vloer te kopen in Kampen doet zichzelf een plezier door in de auto naar Genemuiden te stappen. Na ongeveer 20 minuten rijden gaat er een wereld voor je open en tref je de prachtigste collectie pvc-vloeren van Kampen. Vloeren met de kenmerkende voordelen van pvc en ook nog eens van de beste merken. Zo kun je de komende tientallen jaren genieten van een schitterende pvc-vloer bij jou in Kampen. Kom dus gauw langs bij Vloerenmarkt Genemuiden!

Vele verschillende soorten

Het mooie aan een pvc-vloer in Kampen is dat je met dit type materiaal veel verschillende mogelijkheden hebt. Dit type kunststof – pvc staat voor polyvinylchloride – is inmiddels zover doorontwikkeld dat we er alle denkbare soorten vloeren mee kunnen imiteren, zonder dat het verschil ook maar enigszins zichtbaar is. Want dat is het grote voordeel van pvc: je hebt de luxe van een authentieke eikenhouten, marmeren of natuurstenen vloer, maar niet de kosten en andere nadelige aspecten van deze vloersoorten. Niet voor niets is pvc op het moment veruit de populairste soort vloer, ook in Kampen.

De voordelen van een pvc-vloer kopen in Kampen

De verschillende soorten en maten waarin PVC te verkrijgen is, is natuurlijk niet het enige voordeel waardoor het zo populair geworden is. Zo is pvc bovendien:

  • Erg duurzaam: het gaat tientallen jaren mee;
  • Gemakkelijk schoon te houden;
  • Erg onderhoudsvriendelijk;
  • Waterafstotend;
  • Geluiddempend en dus erg geschikt voor appartementen;
  • Kindvriendelijk, want lekker warm en zacht;
  • Perfect te combineren met vloerverwarming

Jouw pvc-vloer in Kampen zelf leggen? Niet nodig!

Wanneer je een nieuwe pvc-vloer bij ons koopt, willen we ook echt dat deze er straks precies zo bij komt te liggen zoals jij dat voor ogen hebt. Om er zeker van te zijn dat de vloer goed gelegd wordt en jou deze taak uit handen te nemen, doen wij dit graag voor je. Mede-eigenaar Johan heeft al tientallen jaren ervaring met het leggen van alle denkbare soorten vloeren en zorgt er dan ook graag voor dat jouw nieuwe pvc-vloer in Kampen netjes geplaatst wordt!

Kom gauw langs in onze showroom!

Ons assortiment pvc van bekende merken als Ambiant, Gelasta, mFLOR, Moduleo en andere is te uitgebreid om allemaal op onze website te tonen. Ben je dus op zoek naar de mooiste pvc-vloeren van Kampen, dan nodigen we je van harte uit om eens langs te komen in onze showroom. Interieurstyliste Gwenda denkt graag met je mee over welke vloer het best bij jouw interieur zou passen. Schroom dus ook vooral niet om foto’s mee te nemen van de ruimte waarin de vloer moet komen te liggen. Naast Kampen leggen wij ook vloeren in Zwolle, Lelystad, Almere, Kampen en nog meer omliggende steden en dorpen. Wij kijken er alvast naar uit jou te mogen helpen bij het vinden van jouw favoriete pvc-vloer voor thuis in Kampen!

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0