PVC vloer Meppel

In Meppel zijn ontzettend veel vloeren van PVC te vinden. In woningen. In kantoorpanden. Zelfs in de industrie. Het materiaal kent dan ook vele voordelen. Het is simpel in onderhoud, dempt geluiden en is in veel gevallen geschikt voor vloerverwarming. Ook het aanbod is erg groot. Zeker in het geval van Vloerenmarkt Genemuiden. Wil jij een van onze PVC vloeren in Meppel laten plaatsen, dan heb je – onder andere – de keuze uit: visgraat, tegels en betonlook.

De voordelen van PVC

In Nederland wordt de vraag naar PVC vloeren steeds groter – ook in Meppel. Deze relatief nieuwe vloerbedekking kent namelijk enkele, grote voordelen. In de eerste plaats is het in staat om veel andere vloertypen in uiterlijk te imiteren. Zo is het mogelijk om in Meppel een PVC vloer te plaatsen, die eruit ziet als visgraat, tegels of beton. Daarnaast heeft PVC ook andere, goede eigenschappen. Het is makkelijk in onderhoud, dempt geluiden en is vaak geschikt voor vloerverwarming. En het allermooist? PVC vloeren zijn ontzettend duurzaam.

Een PVC vloer leggen

Wanneer je PVC in Meppel wil leggen zijn er twee opties. Je laat de vloer door een professional leggen of gaat zelf in de slag. Wanneer je zelf jouw handen uit de mouwen wilt steken, kunt je de vloer op de volgende manier leggen:

  1. Laat de PVC 48 uur acclimatiseren op een geëgaliseerde ondervloer.
  2. Breng een lijmlaag aan en plaats de stroken op de vloer (3 mm van de muur).
  3. Wals de vloer om luchtbellen te verwijderen en de lijm te verspreiden.

Heb je in Meppel hulp nodig bij het leggen van jouw PVC vloer? Schakel dan gerust onze legservice in.

Het aanbod van Vloerenmarkt Genemuiden

Vloeren zijn bepalend voor de uitstraling van jouw woning. Daarom bieden wij alleen de beste merken aan, zoals: Ambiant, mFlor, Gelasta en ons eigen huismerk. Twijfel je of je een PVC vloer in Meppel wilt plaatsen? Bij Vloerenmarkt Genemuiden bieden wij ook:

Tapijt
Vinyl

Direct een PVC vloer kopen in Meppel?

Polyvinylchloride is een materiaal met ontzettend veel mogelijkheden. Wanneer je een PVC vloer in Meppel wil leggen, zijn de opties dan ook oneindig: visgraat, tegels, betonlook. Het is allemaal mogelijk. Ben jij op zoek naar vloeren van de beste kwaliteit? Bekijk dan vandaag nog het aanbod van Vloerenmarkt Genemuiden. Je vindt ons aan de Schering 17b in Genemuiden. Heb je een vraag? Bel dan naar 06-53782775 of vul het contactformulier in. Welke PVC vloer wil jij voor jouw pand in Meppel gaan kopen?

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0