Pvc vloer Meppel

Advies nodig?

Kom langs in onze showroom!

In Meppel zijn ontzettend veel vloeren van PVC te vinden. In woningen. In kantoorpanden. Zelfs in de industrie. Het materiaal kent dan ook vele voordelen. Het is simpel in onderhoud, dempt geluiden en is in veel gevallen geschikt voor vloerverwarming. Ook het aanbod is erg groot. Zeker in het geval van Vloerenmarkt Genemuiden. Wil jij een van onze PVC vloeren in Meppel laten plaatsen, dan heb je – onder andere – de keuze uit: visgraat, tegels en betonlook.

De voordelen van PVC

In Nederland wordt de vraag naar PVC steeds groter – ook in Meppel. Deze relatief nieuwe vloerbedekking kent namelijk enkele, grote voordelen. In de eerste plaats is het in staat om veel andere vloertypen in uiterlijk te imiteren. Zo is het mogelijk om in Meppel een PVC vloer te plaatsen, die eruit ziet als visgraat, tegels of beton. Daarnaast heeft PVC ook andere, goede eigenschappen. Het is makkelijk in onderhoud, dempt geluiden en is vaak geschikt voor vloerverwarming. En het allermooist? PVC is ontzettend duurzaam.

PVC Vloer Meppel

Een PVC vloer leggen

Wanneer je in Meppel kiest voor PVC op rol, zijn er twee opties. Je laat de vloer door een professional leggen of gaat zelf in de slag. Wanneer je zelf jouw handen uit de mouwen wilt steken, kunt je de vloer op de volgende manier leggen:

  1. Laat de PVC 48 uur acclimatiseren op een geëgaliseerde ondervloer.
  2. Breng een lijmlaag aan en plaats de stroken op de vloer (3 mm van de muur).
  3. Wals de vloer om luchtbellen te verwijderen en de lijm te verspreiden.

Heb je in Meppel hulp nodig bij het leggen van jouw PVC vloer? Schakel dan gerust onze legservice in.

Het aanbod van Vloerenmarkt Genemuiden

Vloeren zijn bepalend voor de uitstraling van jouw woning. Daarom bieden wij alleen de beste merken aan, zoals: Ambiant, mFlor, Gelasta en ons eigen huismerk. Twijfel je of je in Meppel een PVC vloer wilt plaatsen? Bij Vloerenmarkt Genemuiden bieden wij ook:

Tapijt
Vinyl

PVC Meppel

Direct een PVC vloer kopen in Meppel?

Polyvinylchloride is een materiaal met ontzettend veel mogelijkheden. Wanneer je in Meppel voor een vloer van PVC kiest, zijn de opties dan ook oneindig: visgraat, tegels, betonlook. Het is allemaal mogelijk. Ben jij op zoek naar vloeren van de beste kwaliteit? Bekijk dan vandaag nog het aanbod van Vloerenmarkt Genemuiden. Je vindt ons aan de Schering 17b in Genemuiden. Heb je een vraag? Bel dan naar 06 – 442 633 78 of vul het contactformulier in. Welke PVC vloer wil jij voor jouw pand in Meppel gaan kopen?

Ook interessant

Tapijt

Tapijten voelen niet alleen lekker zacht en warm aan, ze geven een ruimte ook veel sfeer en een warme uitstraling. We begrijpen dus wel dat je op zoek bent naar een mooi tapijt voor bij jou thuis! In onze…

Vinyl

Op zoek naar een voordelig alternatief voor pvc? Dan is een vinylvloer een uitstekende keuze! Vinyl heeft in grote mate dezelfde positieve eigenschappen als pvc, maar is iets minder stevig…

Raamdecoratie

Vloerenmarkt Genemuiden is niet alleen het adres voor diverse soorten vloeren, maar zeker ook voor gordijnen en andere vormen van raamdecoratie. We beschikken over ruime ervaring in de…