Pvc-vloer Zwolle

Advies nodig?

Kom langs in onze showroom!

Voor een pvc-vloer in Zwolle neem je natuurlijk de afrit Genemuiden! Bij Vloerenmarkt Genemuiden hebben we immers de prachtigste pvc-vloeren van de regio Zwolle! Profiteer van de zeer voordelige prijs-kwaliteitverhouding van ons eigen merk of kies voor een pvc-vloer nabij Zwolle van bekende merken als Moduleo, Ambiant of mFLOR. Benieuwd naar het gehele assortiment? Kom dan gauw eens langs! We zijn op afspraak ook ‘s avonds geopend!

De opmars van pvc

Lange tijd was laminaat hét alternatief voor een authentieke (maar peperdure) houten vloer. De laatste jaren heeft pvc deze rol echter overgenomen en dat valt te begrijpen. Een pvc-vloer in Zwolle is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld een vloer van hout, natuursteen of marmer, maar is wel in ieder denkbaar dessin te verkrijgen. Voor een relatief laag bedrag haal je dus de uitstraling van ‘puur natuur’ in huis!

PVC vloer Zwolle

De grootste voordelen van een pvc-vloer in Zwolle

Er is natuurlijk een reden dat je specifiek op zoek bent gegaan naar een pvc-vloer in Zwolle. Grote kans dus dat we je heus niet meer hoeven te vertellen wat de voordelen van dit type vloer zijn. Tóch zetten we ze nog even kort op een rijtje:

Zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Wanneer je een pvc-vloer in Zwolle hebt liggen, hoef je er nauwelijks naar om te kijken. Het kunststof is waterbestendig en een eventuele vlek haal je er in de meeste gevallen met een doekje zo weer af. Af en toe even stofzuigen en je kunt zomaar tientallen jaren profijt hebben van een pvc-vloer in Zwolle!

Hoge mate van geluidsdemping

Een ander groot voordeel van een pvc-vloer in Zwolle is dat deze bij uitstek geschikt is voor appartementen, daar ze geluiddempend zijn. Vergelijk je dit bijvoorbeeld met een laminaatvloer, dan heeft pvc duidelijk een streepje voor. Op een pvc-vloer kun je gerust met naaldhakken lopen, zonder dat de boven- of onderbuurman er last van heeft.

Eenvoudig te leggen en vervangen

In veel gevallen zul je je pvc-vloer in Zwolle prima zelf kunnen leggen. Is dit niet je ding, dan komen we het overigens met alle plezier voor je doen. Mocht er vervolgens onverhoopt toch een keer een beschadiging optreden, wees dan bovendien niet getreurd. Bij pvc kun je relatief eenvoudig een losse strook vervangen. De tip is dan ook om altijd een klein beetje achter de hand te houden.

PVC Zwolle

Merken pvc-vloeren nabij Zwolle

Hoewel we diverse merken pvc-vloeren aanbieden, willen we er eentje uitlichten en dat is Moduleo. Dit Belgische merk biedt zeer hoogwaardige pvc-vloeren met een ongeëvenaard natuurlijke uitstraling. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we van dit merk ook de populaire LayRed-lijn mogen aanbieden. Zeker de moeite waard om eens komen te bekijken! En naast Moduleo bieden we nog pvc-vloeren nabij Zwolle van ons eigen voordelige huismerk en onder anderen de volgende merken:

  • Ambiant
  • Gelasta
  • Hebeta
  • mFLOR
  • Vivafloor

 

Kom inspiratie opdoen in onze showroom!

Wil je binnenkort eens komen kijken wat ons uitgebreide assortiment pvc-vloeren in Zwolle te bieden heeft? We nodigen je van harte uit in onze showroom! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we overdag geopend, maar mocht je graag een keer ‘s avonds willen langskomen dan kan dat op afspraak. Neem in dat geval even contact met ons op via het telefoonnummer 06 44 26 33 78 of door een e-mail te sturen naar info@vloerenmarktgenemuiden.nl.

Ook interessant

Tapijt

Tapijten voelen niet alleen lekker zacht en warm aan, ze geven een ruimte ook veel sfeer en een warme uitstraling. We begrijpen dus wel dat je op zoek bent naar een mooi tapijt voor bij jou thuis! In onze…

Vinyl

Op zoek naar een voordelig alternatief voor pvc? Dan is een vinylvloer een uitstekende keuze! Vinyl heeft in grote mate dezelfde positieve eigenschappen als pvc, maar is iets minder stevig…

Raamdecoratie

Vloerenmarkt Genemuiden is niet alleen het adres voor diverse soorten vloeren, maar zeker ook voor gordijnen en andere vormen van raamdecoratie. We beschikken over ruime ervaring in de…