PVC vloer Zwolle

Zoek jij een PVC vloer in de buurt van Zwolle? Bij Vloerenmarkt Genemuiden hebben we immers de prachtigste pvc vloeren van de regio Zwolle! Profiteer van de zeer voordelige prijs-kwaliteitverhouding van ons eigen merk of kies voor een pvc-vloer nabij Zwolle van bekende merken als Moduleo, Ambiant of mFLOR. Benieuwd naar het gehele assortiment? Kom dan gauw eens langs! We zijn op afspraak ook ‘s avonds geopend!

De opmars van pvc

Lange tijd was laminaat hét alternatief voor een authentieke (maar peperdure) houten vloer. De laatste jaren heeft pvc deze rol echter overgenomen en dat valt te begrijpen. Een pvc-vloer in Zwolle is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld een vloer van hout, natuursteen of marmer, maar is wel in ieder denkbaar dessin te verkrijgen. Voor een relatief laag bedrag haal je dus de uitstraling van ‘puur natuur’ in huis! Het mooie aan een pvc-vloer in Zwolle is dat je met het materiaal echt alle kanten op kunt. Dit type vloer – pvc staat voor polyvinylchloride – is ondertussen al zover doorontwikkeld dat er alle denkbare soorten vloeren mee te imiteren zijn, zonder dat het verschil ook maar enigszins zichtbaar is.

PVC vloer Zwolle

De grootste voordelen van een pvc-vloer in Zwolle
Dat pvc werkelijk in alle denkbare soorten en maten te verkrijgen is, is echter natuurlijk niet het enige voordeel, waardoor het zo populair geworden is. Er is uiteraard een reden dat je specifiek op zoek bent gegaan naar een pvc-vloer in Zwolle. Grote kans dus dat we je heus niet meer hoeven te vertellen wat de voordelen van dit type vloer zijn. Tóch zetten we ze nog even kort op een rijtje:

Zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Wanneer je een pvc-vloer in Zwolle hebt liggen, hoef je er nauwelijks naar om te kijken. Het kunststof is waterbestendig en een eventuele vlek haal je er in de meeste gevallen met een doekje zo weer af. Af en toe even stofzuigen en je kunt zomaar tientallen jaren profijt hebben van een pvc-vloer in Zwolle!

Hoge mate van geluidsdemping

Een ander groot voordeel van een pvc-vloer in Zwolle is dat deze bij uitstek geschikt is voor appartementen, daar ze geluiddempend zijn. Vergelijk je dit bijvoorbeeld met een laminaatvloer, dan heeft pvc duidelijk een streepje voor. Op een pvc-vloer kun je gerust met naaldhakken lopen, zonder dat de boven- of onderbuurman er last van heeft.

Eenvoudig te leggen en vervangen

In veel gevallen zul je je pvc-vloer in Zwolle prima zelf kunnen leggen. Is dit niet je ding, dan komen we het overigens met alle plezier voor je doen. Mocht er vervolgens onverhoopt toch een keer een beschadiging optreden, wees dan bovendien niet getreurd. Bij pvc kun je relatief eenvoudig een losse strook vervangen. De tip is dan ook om altijd een klein beetje achter de hand te houden.

Merken pvc vloeren nabij Zwolle

Hoewel we diverse merken pvc vloeren aanbieden, willen we er eentje uitlichten en dat is Moduleo. Dit Belgische merk biedt zeer hoogwaardige pvc vloeren met een ongeëvenaard natuurlijke uitstraling. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we van dit merk ook de populaire LayRed-lijn mogen aanbieden. Zeker de moeite waard om eens komen te bekijken! En naast Moduleo bieden we nog pvc vloeren nabij Zwolle van ons eigen voordelige huismerk en onder anderen de volgende merken:

  • Ambiant
  • Gelasta
  • Hebeta
  • mFLOR
  • Vivafloor

Kom inspiratie opdoen in onze showroom!

Wil je binnenkort eens komen kijken wat ons uitgebreide assortiment pvc-vloeren in Zwolle te bieden heeft? We nodigen je van harte uit in onze showroom in Genemuiden! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we overdag geopend, maar mocht je graag een keer ‘s avonds willen langskomen dan kan dat op afspraak. Neem in dat geval even contact met ons op via het telefoonnummer 06 44 26 33 78 of door een e-mail te sturen naar info@vloerenmarktgenemuiden.nl. Toch op zoek naar iets anders? Wij bieden onder andere ook tapijten en traprenovatie aan.

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2023 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0