Raamdecoratie

Raamdecoratie & gordijnen

Ruime selectie raamdecoratie en gordijnen

Vloerenmarkt Genemuiden is niet alleen het adres voor diverse soorten vloeren, maar zeker ook voor gordijnen en andere vormen van raamdecoratie. We beschikken over ruime ervaring in de gordijnenbranche en kunnen dankzij ons netwerk gordijnen aanbieden van enkele prachtige merken. Het werk van fashion designer Mart Visser mag met recht de kers op de taart genoemd worden!

De functie van raamdecoratie

Waar we spreken van raamdecoratie bedoelen we eigenlijk alle soorten gordijnen en vormen van zonwering aan de binnenkant van het raam, waarmee je de hoeveelheid zonlicht bepaalt en je privacy beschermt. Waar dit wellicht vroeger werd gezien als puur functioneel, zien we raamdecoratie tegenwoordig toch ook vooral als een sfeerbepalend element. Niet voor niets noemen we het decoratie! De kleur en het type raamdecoratie zijn van grote invloed op de uitstraling van een ruimte.

Soorten raamdecoratie

Waar je bij raamdecoratie wellicht meteen denkt aan de traditionele gordijnen aan rails, zijn er nog vele verschillende andere opties. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor:

– Jaloezieën
– Lamellen
– Plisségordijnen
– Rolgordijnen
– Silhouettes
– Vouwgordijnen

Onze merken

We bieden alleen gordijnen aan van merken die bewezen hebben topkwaliteit te leveren. Zo bestaat ons aanbod uit gordijnen van de merken b&m, Headlam en Mart Visser. De overige raamdecoratie komt uit de collecties van DIB, Lifestyle en Multisol.

Advies in raamdecoratie

Het uitkiezen van geschikte gordijnen en raamdecoratie kan een flinke uitdaging zijn. Deze gaan we graag samen met je aan! We helpen je graag met interieuradvies en kijken hierbij naar jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur. De gordijnen zijn immers behoorlijk aanwezig en daarmee grotendeels bepalend voor de sfeer die een kamer uitstraalt. Samen zorgen we ervoor dat je nieuwe raamdecoratie en de rest van je interieur één geheel vormen.

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kom dan gauw eens kijken in onze showroom! We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en zijn op afspraak ook ‘s avonds beschikbaar. Bel ons hiervoor even op 06 – 442 633 78 of stuur een email naar info@vloerenmarktgenemuiden.nl. Graag tot ziens in onze showroom!

Ook interessant

PVC vloeren

Pvc-vloeren behoren al enkele jaren tot de populairste vloeren op de markt. Niet verrassend, want ze bieden echt ontzettend veel voordelen ten opzichte van hun ‘concurrenten’. Binnen pvc bestaat…

Tapijt

Tapijten voelen niet alleen lekker zacht en warm aan, ze geven een ruimte ook veel sfeer en een warme uitstraling. We begrijpen dus wel dat je op zoek bent naar een mooi tapijt voor bij jou thuis! In onze showroom…

Vinyl

Op zoek naar een voordelig alternatief voor pvc? Dan is een vinylvloer een uitstekende keuze! Vinyl heeft in grote mate dezelfde positieve eigenschappen als pvc, maar is iets minder stevig…