Raamdecoratie

Persoonlijk advies

Met meer dan 25 jaar ervaring een vertrouwd adres. message-box

svg #

De functie van raamdecoratie

Waar we spreken van raamdecoratie bedoelen we eigenlijk alle soorten gordijnen en vormen van zonwering aan de binnenkant van het raam, waarmee je de hoeveelheid zonlicht bepaalt en je privacy beschermt. Waar dit wellicht vroeger werd gezien als puur functioneel, zien we raamdecoratie tegenwoordig toch ook vooral als een sfeerbepalend element. Niet voor niets noemen we het decoratie! De kleur en het type raamdecoratie zijn van grote invloed op de uitstraling van een ruimte.

Soorten raamdecoratie

Waar je bij raamdecoratie wellicht meteen denkt aan de traditionele gordijnen aan rails, zijn er nog vele verschillende andere opties. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor:

– Jaloezieën
– Lamellen
– Plisségordijnen
– Rolgordijnen
– Silhouettes
– Vouwgordijnen

svg #

Onze merken

We bieden alleen gordijnen aan van merken die bewezen hebben topkwaliteit te leveren. Zo bestaat ons aanbod uit gordijnen van de merken b&m, Headlam en Mart Visser. De overige raamdecoratie komt uit de collecties van DIB, Lifestyle en Multisol.

Advies in raamdecoratie

Het uitkiezen van geschikte gordijnen en raamdecoratie kan een flinke uitdaging zijn. Deze gaan we graag samen met je aan! We helpen je graag met interieuradvies en kijken hierbij naar jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur. De gordijnen zijn immers behoorlijk aanwezig en daarmee grotendeels bepalend voor de sfeer die een kamer uitstraalt. Samen zorgen we ervoor dat je nieuwe raamdecoratie en de rest van je interieur één geheel vormen.

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kom dan gauw eens kijken in onze showroom! We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en zijn op afspraak ook ‘s avonds beschikbaar. Bel ons hiervoor even op 06-53782775 of stuur een email naar info@vloerenmarktgenemuiden.nl. Graag tot ziens in onze showroom!

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0