Raamdecoratie Zwolle

Raamdecoratie & gordijnen

Ruime selectie raamdecoratie en gordijnen

Nieuwe raamdecoratie vinden in Zwolle kan een behoorlijke uitdaging zijn. Zeker omdat je niet alleen nieuwe gordijnen koopt om de zon buiten de deur te houden en ‘s avonds wat privacy te hebben. Je nieuwe raamdecoratie in Zwolle moet er natuurlijk ook gewoon mooi uitzien en wat toevoegen aan je interieur.

Juist daarom ben je bij Vloerenmarkt Genemuiden aan het juiste adres. Interieurstyliste Gwenda loopt met alle plezier alle mogelijkheden langs en denkt met je mee wat bij jou thuis het mooist tot zijn recht komt. Kom dus gauw eens langs en neem gerust foto’s mee van je woon- of slaapkamer, dan nemen we met alle plezier de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar nieuwe raamdecoratie voor in Zwolle!

Diverse soorten raamdecoratie nabij Zwolle

Voor wie op zoek is naar raamdecoratie in Zwolle loont het beslist de moeite om eens naar Genemuiden te rijden. Bij ons vind je namelijk alle denkbare soorten raamdecoratie, van de beste merken én voor de beste prijzen. Ons productaanbod bestaat onder meer uit:

  • Jaloezieën
  • Lamellen
  • Plisségordijnen
  • Rolgordijnen
  • Silhouettes
  • Vouwgordijnen

Raamdecoratie van Mart Visser en andere topmerken

Waar we toch wel een beetje trots op zijn is dat in onze collectie onder meer werk van couturier Mart Visser bevat. Een collectie raamdecoratie in Zwolle die, zoals de fashion designer zelf stelt, “staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen”. Een zeer opvallende en onderscheidende collectie gordijnen, die je beslist eens gezien moet hebben!

Maar naast het werk van Mart Visser kent onze collectie raamdecoratie nabij Zwolle natuurlijk ook gordijnen en jaloezieën van andere merken. Stuk voor stuk maken ze raamdecoratie waar wij zelf in elk geval vrolijk van worden! Denk hierbij aan merken als b&m, Headlam, DIB, Lifestyle en Multisol.

Raamdecoratie Zwolle

Raamdecoratie kopen bij een vloerenzaak? Zeker wel!

Onze naam – Vloerenmarkt Genemuiden – doet wellicht vermoeden dat je bij ons enkel terecht kunt voor een nieuw pvc-, laminaat- of tapijtvloer. Dit is echter beslist niet het geval! Mede-eigenaresse Gwenda begon haar carrière ooit in de gordijnenbranche en heeft zich door de jaren heen bovendien gespecialiseerd in interieuradvies. Haar kritische blik en goede raad kan je hierdoor juist helpen aan nieuwe raamdecoratie voor je woning in Zwolle waar je wellicht zelf nooit aan zou hebben gedacht!

Benieuwd naar ons assortiment?

Wil je onze fraaie collectie raamdecoratie nabij Zwolle graag eens komen bekijken? Je bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom! Wil je liever een keer ‘s avonds langskomen? Neem dan even contact op via 06 44 26 33 78 of info@vloerenmarktgenemuiden.nl, dan maken we met alle plezier een afspraak. Graag tot ziens bij Vloerenmarkt Genemuiden, dé specialist in raamdecoratie van Zwolle en omgeving!

Ook interessant

PVC vloeren

Pvc-vloeren behoren al enkele jaren tot de populairste vloeren op de markt. Niet verrassend, want ze bieden echt ontzettend veel voordelen ten opzichte van hun ‘concurrenten’. Binnen pvc bestaat…

Tapijt

Tapijten voelen niet alleen lekker zacht en warm aan, ze geven een ruimte ook veel sfeer en een warme uitstraling. We begrijpen dus wel dat je op zoek bent naar een mooi tapijt voor bij jou thuis! In onze showroom…

Vinyl

Op zoek naar een voordelig alternatief voor pvc? Dan is een vinylvloer een uitstekende keuze! Vinyl heeft in grote mate dezelfde positieve eigenschappen als pvc, maar is iets minder stevig…