Raamdecoratie Zwolle

Persoonlijk advies

Met meer dan 25 jaar ervaring een vertrouwd adres. message-box

Nieuwe raamdecoratie vinden in Zwolle kan een behoorlijke uitdaging zijn. Zeker omdat je niet alleen nieuwe gordijnen koopt om de zon buiten de deur te houden en ‘s avonds wat privacy te hebben. Je nieuwe raamdecoratie in Zwolle moet er natuurlijk ook gewoon mooi uitzien en wat toevoegen aan je interieur.

Juist daarom ben je bij Vloerenmarkt Genemuiden aan het juiste adres. Interieurstyliste Gwenda loopt met alle plezier alle mogelijkheden langs en denkt met je mee wat bij jou thuis het mooist tot zijn recht komt. Kom dus gauw eens langs en neem gerust foto’s mee van je woon- of slaapkamer, dan nemen we met alle plezier de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar nieuwe raamdecoratie voor in Zwolle!

svg #

De functie van raamdecoratie

Waar we spreken van raamdecoratie bedoelen we eigenlijk alle soorten gordijnen en vormen van zonwering aan de binnenkant van het raam, waarmee je de hoeveelheid zonlicht bepaalt en je privacy beschermt. Waar dit wellicht vroeger werd gezien als puur functioneel, zien we raamdecoratie tegenwoordig toch ook vooral als een sfeerbepalend element. Niet voor niets noemen we het decoratie! De kleur en het type raamdecoratie zijn van grote invloed op de uitstraling van een ruimte.

Soorten raamdecoratie

Waar je bij raamdecoratie wellicht meteen denkt aan de traditionele gordijnen aan rails, zijn er nog vele verschillende andere opties. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor:

– Jaloezieën
– Lamellen
– Plisségordijnen
– Rolgordijnen
– Silhouettes
– Vouwgordijnen

svg #

Raamdecoratie van Mart Visser en andere topmerken

Waar we toch wel een beetje trots op zijn is dat in onze collectie onder meer werk van couturier Mart Visser bevat. Een collectie raamdecoratie in Zwolle die, zoals de fashion designer zelf stelt, “staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen”. Een zeer opvallende en onderscheidende collectie gordijnen, die je beslist eens gezien moet hebben!

Maar naast het werk van Mart Visser kent onze collectie raamdecoratie nabij Zwolle natuurlijk ook gordijnen en jaloezieën van andere merken. Stuk voor stuk maken ze raamdecoratie waar wij zelf in elk geval vrolijk van worden! Denk hierbij aan merken als b&m, Headlam, DIB, Lifestyle en Multisol.

Raamdecoratie Zwolle

Onze naam – Vloerenmarkt Genemuiden – doet wellicht vermoeden dat je bij ons enkel terecht kunt voor een nieuw pvc-, laminaat- of tapijtvloer. Dit is echter beslist niet het geval! Mede-eigenaresse Gwenda begon haar carrière ooit in de gordijnenbranche en heeft zich door de jaren heen bovendien gespecialiseerd in interieuradvies. Haar kritische blik en goede raad kan je hierdoor juist helpen aan nieuwe raamdecoratie voor je woning in Zwolle waar je wellicht zelf nooit aan zou hebben gedacht!

Benieuwd naar ons assortiment?

Wil je onze fraaie collectie raamdecoratie nabij Zwolle graag eens komen bekijken? Je bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom! Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kom dan gauw eens kijken in onze showroom! We hebben onder andere ook prachtige PVC vloeren. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en zijn op afspraak ook ‘s avonds beschikbaar. Bel ons hiervoor even op 06-53782775 of stuur een email naar info@vloerenmarktgenemuiden.nl. Graag tot ziens in onze showroom!

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0