Stylingadvies

Persoonlijk advies

Met meer dan 25 jaar ervaring een vertrouwd adres. message-box

Een lamp die nét iets te groot is, teveel kleine accessoires om maar voor opvulling te zorgen, gordijnen die vloeken met de kleur van de meubelen of een kamer die maar geen warmte wil uitstralen. Herken je jouw huis hierin? Dan komt het goed uit dat Vloerenmarkt Genemuiden op je pad is gekomen. Naast de mooiste collecties vloeren en raamdecoratie, bieden wij je namelijk ook persoonlijk styling- en interieuradvies. Mede-eigenaresse Gwenda Kranenburg werd hier ooit eens spontaan door een klant voor gevraagd en nadat er op het resultaat vele complimenten volgden, ging het als een lopend vuurtje rond. Gwenda verdiepte zich steeds meer in uiteenlopende stijlen, waarbij haar jarenlange ervaring in de gordijnenbranche vanzelfsprekend een groot voordeel bleek.

Wat begon als een leuke eenmalige klus – althans, zo was toen de verwachting – groeide uit tot de dagelijkse praktijk. Inmiddels mag Gwenda met recht een expert op het gebied van interieurdesign genoemd worden en staat ze vol passie en toewijding klaar om ook jouw interieur aan de uitstraling te helpen die het verdient!

svg #

Wat houdt stylingadvies in?

Het voornaamste doel van interieuradvies is het creëren van een compleet beeld. Door de keuze voor een geschikte kleurencombinatie en de juiste mix van meubels en accessoires wordt een ruimte één geheel. De kleuren zijn hierbij misschien wel het allerbelangrijkst. Als deze niet bij elkaar passen, oogt een ruimte namelijk al gauw druk en minder gezellig. Terwijl een goede kleurencombi je juist dat échte thuisgevoel kan geven.

Hoe gaan we te werk?

Wil je gebruik maken van ons interieuradvies, dan nodigen we je van harte uit een afspraak te maken om eens langs te komen in onze showroom. Om een goed beeld te krijgen van je wensen en mogelijkheden, vragen we je foto’s mee te nemen van de ruimtes die je opnieuw zou willen inrichten. We zullen dan samen brainstormen om je wensen in kaart te brengen, waarbij we over vele voorbeelden beschikken. Samen komen we vervolgens tot een ontwerp waar jij écht blij van wordt!

svg #

Omdat wij van Vloerenmarkt Genemuiden gespecialiseerd zijn in de verkoop van vloeren en raamdecoratie – en bijvoorbeeld geen meubels of verf verkopen – zijn we volledig onafhankelijk in ons interieuradvies. We denken dus echt vanuit jouw perspectief; hoe moet jouw droomhuis er van binnen uit komen te zien? Dat wil ook zeggen dat we er daadwerkelijk zijn voor het geven van advies, in principe niet voor het leveren van een compleet interieur. Indien gewenst kunnen we echter ook voor je op pad gaan. De mogelijkheden hiertoe bespreken we graag persoonlijk met je.

Wil je gebruikmaken van Gwenda’s interieuradvies? Dan kun je het best een afspraak maken door contact op 06-53782775 of info@vloerenmarktgenemuiden.nl. Zo kunnen we er samen alle tijd voor nemen. We zijn op doordeweekse dagen op afspraak ook in de avonduren beschikbaar!

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0