Tapijt

Laat je inspireren

We staan graag klaar voor advies!

Tapijten voelen niet alleen lekker zacht en warm aan, ze geven een ruimte ook veel sfeer en een warme uitstraling. We begrijpen dus wel dat je op zoek bent naar een mooi tapijt voor bij jou thuis! In onze showroom vind je een groot assortiment aan tapijten van verschillende merken, in uiteenlopende kleuren en van diverse materialen. Kies je voor hoog- of laagpolig? Laat je inspireren in onze showroom: we staan graag klaar voor advies!

Merken tapijt

Bij ons vind je tapijten van de bekende kwaliteitsmerken. Hieronder vallen onder meer Ambiant, Belakos, Bonaparte, Desso, Edel, Gelasta en Parade. Niet zo bekend in de wereld van het tapijt? We lichten ze hieronder even kort toe.

Ambiant tapijt

Ambiant schermt al decennialang met de beste prijs-kwaliteitverhoudingen en we kunnen ze geen ongelijk geven. Voor de tapijtvloeren van Ambiant betaal je een zeer redelijke prijs, waarvoor je desondanks uitmuntende kwaliteit terugkrijgt.

Desso

Desso is bij velen wellicht bekend van de vele tapijttegels die het Waalwijkse bedrijf levert aan (grote) bedrijven. Of misschien heb je meegekregen dat Desso de leverancier is van het hybride grasveld van het nieuwe Wembley. Maar Desso levert ook kamerbreed tapijt voor de particuliere markt onder de naam Desso Tarkett. Ook de merken Bonaparte en Parade vallen onder Desso.

Gelasta

Ook het tapijt van Gelasta is afkomstig uit Genemuiden. Gelasta is een familiebedrijf dat al tientallen jaren samenwerkt met de allerbeste fabrikanten. Een breed en onderscheidend assortiment is het resultaat!

Belakos

Tapijt van Belakos is afkomstig uit onze eigen tapijthoofdstad: Genemuiden! Het tapijt dat we van dit merk kunnen aanbieden is dus echt vers van de pers. Een nieuwe collectie? Dan is deze bij Vloerenmarkt Genemuiden als eerst te vinden. Laat je inspireren in de showroom en ontdek de veelzijdigheid van het Belakos-assortiment.

Edel Carpets

Ook Edel Carpets is een tapijtfabrikant uit Genemuiden, die al meer dan honderd jaar tapijt en vloerkleden vervaardigt. De tapijten van Edel Carpets staan erom bekend altijd vooruit te lopen op de trends. Dit dankzij een gebalanceerd kleurenpalet en innovatieve constructies.

Tapijt laten leggen? Persoonlijke service!

Besluit je een tapijtvloer bij Vloerenmarkt Genemuiden aan te schaffen, dan komt mede-eigenaar Johan het tapijt graag zelf bij je leggen. We willen namelijk graag de zekerheid dat de vloer er bij jou thuis echt zo mooi bij komt te liggen als jijzelf en ook wij vooraf verwachten. Noem het onze persoonlijke benadering die ons onderscheidt.

Advies over tapijt inwinnen?

Kun je moeilijk een keuze maken uit het enorme aanbod? Geheel begrijpelijk! Want zo ‘los’ lijkt ieder tapijt er wellicht mooi uit te zien, maar wat past nu het best in jouw interieur? We geven je hierin graag advies op maat. Laat ons foto’s zien van je interieur en we kunnen je zonder twijfel helpen aan de tapijtvloer die hier naadloos bij aansluit!

Ook interessant

PVC vloeren

Pvc-vloeren behoren al enkele jaren tot de populairste vloeren op de markt. Niet verrassend, want ze bieden echt ontzettend veel voordelen ten opzichte van hun ‘concurrenten’. Binnen pvc bestaat…

Vinyl

Op zoek naar een voordelig alternatief voor pvc? Dan is een vinylvloer een uitstekende keuze! Vinyl heeft in grote mate dezelfde positieve eigenschappen als pvc, maar is iets minder stevig…

Raamdecoratie

Vloerenmarkt Genemuiden is niet alleen het adres voor diverse soorten vloeren, maar zeker ook voor gordijnen en andere vormen van raamdecoratie. We beschikken over ruime ervaring in de…