Tapijt

Persoonlijk advies

Met meer dan 25 jaar ervaring een vertrouwd adres. message-box

svg #

Tapijten voelen niet alleen lekker zacht en warm aan, ze geven een ruimte ook veel sfeer en een warme uitstraling. We begrijpen dus wel dat je op zoek bent naar een mooi tapijt voor bij jou thuis! In onze showroom vind je een groot assortiment aan tapijten van verschillende merken, in uiteenlopende kleuren en van diverse materialen. Kies je voor hoog- of laagpolig? Laat je inspireren in onze showroom: we staan graag klaar voor advies!

Merken tapijt

Bij ons vind je tapijten van de bekende kwaliteitsmerken. Hieronder vallen onder meer Ambiant, Belakos, Bonaparte, Desso, Edel, Gelasta en Parade. Niet zo bekend in de wereld van het tapijt? We lichten ze hieronder even kort toe.

Desso

Desso is bij velen wellicht bekend van de vele tapijttegels die het Waalwijkse bedrijf levert aan (grote) bedrijven. Of misschien heb je meegekregen dat Desso de leverancier is van het hybride grasveld van het nieuwe Wembley. Maar Desso levert ook kamerbreed tapijt voor de particuliere markt onder de naam Desso Tarkett. Ook de merken Bonaparte en Parade vallen onder Desso.

Gelasta

Ook het tapijt van Gelasta is afkomstig uit Genemuiden. Gelasta is een familiebedrijf dat al tientallen jaren samenwerkt met de allerbeste fabrikanten. Een breed en onderscheidend assortiment is het resultaat!

Belakos

Tapijt van Belakos is afkomstig uit onze eigen tapijthoofdstad: Genemuiden! Het tapijt dat we van dit merk kunnen aanbieden is dus echt vers van de pers. Een nieuwe collectie? Dan is deze bij Vloerenmarkt Genemuiden als eerst te vinden. Laat je inspireren in de showroom en ontdek de veelzijdigheid van het Belakos-assortiment.

Ambiant

Met tapijt van Ambiant kun je jouw woonkamer, slaapkamer, overloop of trap nog persoonlijker maken. Keuze uit unieke trendy kleuren, dessins en texturen!

Tapijt laten leggen? Persoonlijke service!

Besluit je een tapijtvloer bij Vloerenmarkt Genemuiden aan te schaffen, dan komt mede-eigenaar Johan het tapijt graag zelf bij je leggen. We willen namelijk graag de zekerheid dat de vloer er bij jou thuis echt zo mooi bij komt te liggen als jijzelf en ook wij vooraf verwachten. Noem het onze persoonlijke benadering die ons onderscheidt.

Advies over tapijt inwinnen?

Kun je moeilijk een keuze maken uit het enorme aanbod? Geheel begrijpelijk! Want zo ‘los’ lijkt ieder tapijt er wellicht mooi uit te zien, maar wat past nu het best in jouw interieur? We geven je hierin graag advies op maat. Laat ons foto’s zien van je interieur en we kunnen je zonder twijfel helpen aan de tapijtvloer die hier naadloos bij aansluit! Naast verschillende typen tapijten kun je bij ons ook terecht voor PVC vloeren. Onder andere in de regio’s: Zwolle, Meppel, Lelystad, Almere en natuurlijk Genemuiden.

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0