Tapijt Zwolle

Persoonlijk advies

Met meer dan 25 jaar ervaring een vertrouwd adres. message-box

Tapijt nabij Zwolle kopen?

Ben je op zoek naar tapijt in de omgeving van Zwolle? Dan kun je eigenlijk niet om Vloerenmarkt Genemuiden heen. We mogen onszelf met recht dé tapijtspecialist van Zwolle en omstreken noemen. Niet voor niets heette onze bij de start in 1997 oorspronkelijk Tapijtwereld. Later breidden we ons assortiment uit met onder meer pvc en laminaat, maar onze specialisatie in tapijt bleef natuurlijk bestaan. En nu, meerdere decennia later, komt men nog steeds van heinde en verre naar onze zaak in tapijthoofdstad Genemuiden. Dus zoek je tapijt in Zwolle? Rijd dan een stukje verder langs het Zwarte Water en ontdek de prachtige tapijtvloeren die we je te bieden hebben!

svg #

Liefde voor tapijt

Onze liefde voor tapijt in Zwolle en omstreken komt natuurlijk niet uit de lucht gevallen. Beide eigenaren, Johan en Gwenda, zitten al tientallen jaren in de branche. Johan begon ooit in een tapijtfabriek, waardoor hij kwaliteit feilloos weet te onderscheiden van massa. Later startte hij zijn eigen zaak, waar Gwenda na verloop van tijd zijn partner werd. Afkomstig uit de gordijnenbranche bracht zij een frisse blik en nog meer oog voor interieurdesign met zich mee.

Vele soorten, alleen topmerken

Bij Vloerenmarkt Genemuiden vind je alleen tapijt dat wij zelf ook graag in huis zouden hebben liggen. Want daar waar smaken kunnen verschillen, is kwaliteit nu eenmaal kwaliteit en die herkennen we meteen! Vandaar dat we enkel tapijt verkopen van merken die hun sporen reeds lang verdiend hebben. Denk hierbij aan Ambiant, Belakos, Desso, Edel Carpets en Gelasta. Hiervan mogen we de nieuwste collecties aanbieden, waardoor ons assortiment altijd actueel én veelzijdig is. We kunnen natuurlijk niet al ons tapijt uit de buurt van Zwolle hier op de website laten zien, dus kom vooral eens langs om de huidige collectie te bekijken!

Je tapijt leggen in Zwolle? Dat doen wij voor je!

Als je bij ons tapijt koopt voor je woning in Zwolle is de volgende vraag hoogstwaarschijnlijk: hoe krijg ik dit gelegd? Je kunt natuurlijk zelf aan de gang gaan en op zich is het niet heel ingewikkeld. Echter, heb je dit niet (vaak) eerder gedaan, dan loop je toch de kans dat er dingen misgaan en je nieuwe tapijt in Zwolle er niet zo mooi komt uit te zien als je vooraf verwacht had. Om deze reden komt mede-eigenaar Johan graag hoogstpersoonlijk bij je leggen. Met zijn ervaring ben je er zeker van dat het helemaal in orde komt. Zo kun je optimaal genieten van je nieuwe tapijtvloer en scheelt het je bovendien een hoop gedoe!

Keuzestress? We helpen je graag!

Doordat het aanbod zeer uitgebreid is kunnen we ons goed voorstellen dat het een hele uitdaging kan zijn om hét tapijt nabij Zwolle te vinden dat het best bij jouw interieur past. Gwenda geeft geregeld interieuradvies en kan je hier zodoende uitstekend mee helpen. Neem ook gerust foto’s mee van wat je mooi vindt wanneer je onze winkel komt bezoeken, dat maakt het altijd gemakkelijker! Naast tapijt kun je bij ons ook goed terecht voor PVC vloeren. We heten je graag binnenkort eens welkom bij Vloerenmarkt Genemuiden: dé specialist in tapijt van Zwolle en omstreken!

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0