Vinyl

Persoonlijk advies

Met meer dan 25 jaar ervaring een vertrouwd adres. message-box

Op zoek naar een voordelig alternatief voor pvc? Dan is een vinylvloer een uitstekende keuze! Vinyl heeft in grote mate dezelfde positieve eigenschappen als pvc, maar is iets minder stevig en daardoor veelal wat goedkoper. Bij ons vind je vinylvloeren van de topmerken Ambiant en Gelasta. Kom gauw eens ons actuele assortiment bekijken in de showroom!

svg #

De voordelen van een vinylvloer

Zoals gezegd ervaar je van een vinylvloer grotendeels dezelfde voordelen als van een ondergrond van pvc. Dat houdt onder meer in dat een vinylvloer erg eenvoudig te onderhouden en schoon te maken is. Een vlek kun je vaak met een natte dweil al verwijderen. Mors je eens wat drinken, dan hoef je dus niet in de stress te schieten. De vlek zal niet in de vloer trekken!

Verder is een vinylvloer geluidsdempend, doordat deze rechtstreeks op de ondervloer wordt gelegd. Zowel het contactgeluid als het omgevingsgeluid wordt door de vinylvloer gedempt. Dat scheelt voor jezelf én voor je buren!

Daarnaast is een vloer van vinyl zacht en comfortabel en wordt deze bovendien niet erg koud. Voor kinderen is het dus heerlijk spelen op een vinylvloer, terwijl je zelf prima op je sokken kunt lopen, zonder koude voeten te krijgen. En heb je tóch last van koude voeten? Dan is het een groot voordeel dat vinyl uitstekend samengaat met vloerverwarming!

Tot slot misschien wel het belangrijkste pluspunt van vinyl: het is één van de goedkoopste soorten vloeren. Het is voordeliger dan andere betaalbare vloeren als laminaat en pvc en gaat ook nog eens erg lang mee. Wil je een mooie vloer, maar heb je een beperkt budget? Dan is een vinylvloer een erg goede optie.

De voordelen op een rijtje:

– Duurzaam
– Eenvoudig in onderhoud
– Flexibel en zacht
– Geschikt voor vloerverwarming
– Voordelig in aanschaf
– Waterbestendig

svg #

Advies over vinyl?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de vinylvloer die het best in jouw interieur past? Wij gaan de uitdaging graag aan en helpen je zoeken! Je mag hiervoor altijd bellen of een mailtje sturen, maar gewoon eens langskomen in onze showroom is natuurlijk het makkelijkst. We hebben voldoende voorbeelden om je sfeerimpressies te kunnen laten zien. Neem ook gerust foto’s mee van je interieur, zodat we kunnen kijken welke vinylvloer er het best bij past!

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0