Ontdek het comfort en gemak van PVC vloeren bij Vloerenmarktgenemuiden

Ben je toe aan een nieuwe vloer voor in je woning? Bij Vloerenmarktgenemuiden helpen we je gericht met het uitzoeken van de ideale vloer voor jouw woning. Zo hebben we veel ervaring met PVC vloeren, laminaat en tapijt. We verwelkomen je graag in onze showroom om je onder te dompelen in de wereld van vloeren. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Je kunt je nieuwe vloer zelf leggen, maar één van onze experts kunnen dit ook voor je doen.

PVC vloeren leggen

Eén van de bekendste en populairste type vloeren is natuurlijk de PVC vloer. Dit type vloer heeft verschillende voordelen. Zo is een PVC vloer laag in onderhoud en krasbestendig. Een ideale vloer voor gezinnen met jonge kinderen of huisdieren. Je kunt je kinderen onbezorgd laten spelen op de vloer. Je kunt met enkel stofzuigen en dweilen je PVC vloer er weer stralend uit laten zien. Daarnaast is een vloer van polyvinylchloride enorm duurzaam. Duurzaamheid is een steeds belangrijker wordend thema in de huidige tijd, goed dus om ook hier rekening mee te houden. Maar hoe ziet zo’n PVC vloer er eigenlijk uit? Dat is het mooie aan PVC, je kunt er vrijwel elk type vloer mee nabootsen. Van een marmeren uitstraling tot meer basic laminaat. Dit type vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Waar leveren wij onze vloeren? Als bedrijf zijn wij gevestigd in Genemuiden. We komen echter graag bij je langs voor PVC vloeren in Zwolle, Lelystad, Almere, Kampen en vele andere omliggende steden en dorpen.

Onze merken PVC vloeren

Bij ons vind je veel verschillende merken PVC vloeren. Elk merk heeft zo z’n eigen uitstraling en voor- en nadelen. We raden je daarom aan om de verschillende opties bij ons in de showroom in Genemuiden te komen bekijken. Naast de bekende vooraanstaande merken hebben wij ook ons eigen huismerk. Dit merk is voordelig en goed van kwaliteit, we laten je dit graag zien in ons showroom.

  • Ambiant
  • Gelasta
  • Hebeta
  • mFLOR
  • Vivafloor

Kom gerust eens bij ons langs in de showroom. De koffie staat al klaar!

Contact hero
logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0