PVC vloer Lelystad

Ben jij op zoek naar een nieuwe PVC vloer in Lelystad? Kom eens langs bij Vloerenmarkt Genemuiden! Wij bieden een breed scala aan vloeren aan, waarbij de PVC vloer onze populairste vloer is. Dit type vloer biedt vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Onze PVC vloeren komen in allerlei verschillende soorten, zo weet je zeker dat je een passende vloer vindt voor jouw woning.

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

Een vloer is opgebouwd in verschillende lagen PVC, dit zorgt ervoor dat de vloer zijn zeer hoge kwaliteit behoudt. Een PVC vloer wordt vaak verward met een parketvloer, dit is echter een ander type vloer, een PVC vloer bestaat namelijk niet uit hout. De keuze voor een PVC vloer in Lelystad is een keuze voor duurzaamheid en gemak. De vloer is gemakkelijk schoon te houden en is zeer geschikt voor spelende kinderen. De laatste jaren is de PVC vloer enorm gestegen in populariteit. Wij bieden PVC in Lelystad aan dat exact lijkt op de echte materialen zoals bijvoorbeeld hout of beton. PVC is de praktische oplossing voor jouw woning in Lelystad.

Verschillende soorten PVC vloeren in Lelystad

Omdat kwaliteit bij vloerenmarkt voorop staat hebben wij uitsluitend vloeren van de beste merken. Ons best verkopende merk van dit type vloer is Moduleo. We hebben daarom de hele collectie van Moduleo op voorraad, zo kun jij genieten van de beste PVC vloer. Moduleo is natuurlijk niet ons enige merk, we hebben ook PVC vloeren van Ambiant, Gelasta, Hebeta, mFLOR en Vivafloors. Verder bieden we ook ons eigen – tot in perfectie ontwikkelde – merk aan: Vloerenmarkt Genemuiden.

PVC vloeren in onderhoud

In een druk leven wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het onderhoud van je nieuwe vloer, PVC vloeren zijn gelukkig zeer gemakkelijk te onderhouden. De vloeren zijn namelijk zo gemaakt dat je er nauwelijks omkijken naar hebt. Je hebt enkel een stofzuiger en dweil nodig om de vloeren weer in optimale staat te krijgen. Verder is de manier van leggen zo ontwikkelt dat je PVC vloer in Lelystad snel vervangen of gerepareerd kan worden. Je hoeft nooit de gehele vloer uit je woning te halen om kleine dingen te vervangen of aan te passen. Naast PVC vloeren hebben wij ook een mooi aanbod aan tapijten en laminaat.

We hebben een showroom!

Weet je nog niet zeker wat voor PVC vloer je in je woning in Lelystad wilt leggen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Genemuiden. We geven je hier graag persoonlijk en op maat gemaakt advies. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we overdag open. Ook in de avond maken we graag tijd voor je. Neem in dat geval even contact met ons op via het telefoonnummer 06-53782775 of door een e-mail te sturen naar info@vloerenmarktgenemuiden.nl.

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0