PVC vloer Staphorst

Voor een PVC vloer in Staphorst neem je natuurlijk de afrit Genemuiden! Bij Vloerenmarkt Genemuiden hebben we immers de prachtigste pvc-vloeren van de regio Staphorst! Profiteer van de zeer voordelige prijs-kwaliteitverhouding van ons eigen merk of kies voor een pvc-vloer nabij Staphorst van bekende merken als Moduleo, Ambiant of mFLOR. Benieuwd naar het gehele assortiment? Kom dan gauw eens langs! We zijn op afspraak ook ‘s avonds geopend!

PVC vloer Staphorst

Waarom een pvc vloer in Staphorst
Waarschijnlijk heb je met een specifieke reden voor een pvc-vloer in Staphorst gekozen. De kans is groot dat we je niet meer hoeven te vertellen wat de voordelen van dit type vloer zijn. Tóch zetten we ze nog even kort op een rijtje:

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Wanneer je een pvc-vloer in Staphorst hebt liggen, hoef je er nauwelijks naar om te kijken. De PVC vloer is waterbestendig en een eventuele vlek haal je er vaak met een doekje zo weer af. Regelmatig even stofzuigen en je kunt jarenlang genieten van een pvc-vloer in Staphorst!

Demping van geluid

Een zeer groot voordeel van een pvc vloer in Staphorst is dat deze uitermate geschikt is voor appartementen, aangezien ze geluiddempend zijn. Vergelijk je dit bijvoorbeeld met een laminaatvloer, dan heeft pvc duidelijk een streepje voor. Op een pvc-vloer kun je gerust met hakken lopen, zonder dat de boven- of onderbuurman er last van heeft.

Merken pvc vloeren nabij Staphorst

Hoewel we diverse merken pvc-vloeren aanbieden, willen we er eentje uitlichten en dat is Moduleo. Dit Belgische merk biedt zeer hoogwaardige pvc-vloeren met een ongeëvenaard natuurlijke uitstraling. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we van dit merk ook de populaire LayRed-lijn mogen aanbieden. Zeker de moeite waard om eens komen te bekijken! En naast Moduleo bieden we nog pvc-vloeren nabij Staphorst van ons eigen voordelige huismerk en onder anderen de volgende merken:

  • Ambiant
  • Gelasta
  • Hebeta
  • mFLOR
  • Vivafloor

Kom inspiratie opdoen in onze showroom!

Wil je binnenkort eens komen kijken wat ons uitgebreide assortiment pvc-vloeren in Staphorst te bieden heeft? We nodigen je van harte uit in onze showroom! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we overdag geopend, maar mocht je graag een keer ‘s avonds willen langskomen dan kan dat op afspraak. Neem in dat geval even contact met ons op via het telefoonnummer 06 44 26 33 78 of door een e-mail te sturen naar info@vloerenmarktgenemuiden.nl.

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0