PVC vloer Harderwijk

Zoek jij een PVC vloer in de buurt van Harderwijk? Bij Vloerenmarkt Genemuiden hebben we immers de prachtigste pvc vloeren van de regio Harderwijk! Profiteer van de zeer voordelige prijs-kwaliteitverhouding van ons eigen merk of kies voor een pvc-vloer nabij Harderwijk van bekende merken als Moduleo, Ambiant of mFLOR. Benieuwd naar het gehele assortiment? Kom dan gauw eens langs! We zijn op afspraak ook ‘s avonds geopend!

PVC vloer Harderwijk 

Ben jij op zoek naar een nieuwe PVC vloer in de buurt van Harderwijk? Vloerenmarkt Genemuiden heeft het meest complete aanbod pvc vloeren in de regio Harderwijk! Kies een vloer van ons eigen merk om voor een goede prijs/kwaliteit verhouding te gaan. Daarnaast hebben wij ook vooraanstaande merken als Moduleo, Ambiant of mFLOR. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bezoek dan eens onze showroom. Op afspraak zijn we ook ‘s avonds geopend! 

Waarom pvc zo in trek is

Waar laminaat in eerste instantie het perfecte alternatief was voor duurdere houten vloeren heeft pvc deze plek inmiddels ingenomen. Pvc vloeren in Harderwijk zijn niet voor niets een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld houten, marmeren of natuurstenen vloeren. En dat terwijl je met een pvc vloer wel dezelfde uitstraling kunt creëren. Je haalt dus voor relatief weinig geld een prachtige vloer in huis. Met het materiaal pvc kun je praktisch elk type vloer nabootsen. Dit terwijl het verschil nauwelijks zichtbaar is. 

PVC vloer Harderwijk

Pvc vloeren hebben naast het feit dat ze in vrijwel elke denkbare soort verkrijgbaar zijn nog meer voordelen, waardoor het zo populair geworden is. Er is tenslotte een reden dat je op zoek bent naar een pvc vloer in Harderwijk. We zetten de verschillende voordelen van een pvc vloer hieronder voor je neer. 

Onderhoud en duurzaamheid

Je hoeft nauwelijks om te kijken naar een pvc vloer in Harderwijk. De vloeren zijn namelijk waterafstotend en zijn zeer gemakkelijk schoon te houden. Je kunt door het lage onderhoud jarenlang genieten van je nieuwe pvc vloer in Harderwijk. Door het gemak in onderhoud is dit type vloer ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Goede demping

Ook voor appartementen en flats is een pvc vloer in Harderwijk zeer geschikt. De vloeren hebben een goede demping waardoor je minder rekening hoeft te houden met buren. In vergelijking met bijvoorbeeld laminaatvloeren hebben pvc vloeren een duidelijk streepje voor. 

Gemakkelijk te leggen

Je kunt je nieuwe pvc vloer in Harderwijk gemakkelijk zelf leggen. Toch niet helemaal comfortabel met het leggen van een vloer? Dan komen wij het uiteraard graag voor je doen. Ook na een eventuele beschadiging is pvc de perfecte vloer. Je kunt namelijk gemakkelijk een strook verwijderen en vervangen door een nieuwe. We raden daarom aan om altijd een aantal stroken extra te bewaren zodat je deze later waar nodig kunt gebruiken. 

Bekende merken in de buurt van Harderwijk

We hebben natuurlijk veel verschillende merken vloeren, toch willen we het merk Moduleo voor je uitlichten. Dit merk heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Naast dit merk hebben we ook onze eigen huismerk vloeren in Harderwijk. Verder zijn onderstaande merken bij ons zeer gewild:

  • Ambiant
  • Gelasta
  • Hebeta
  • mFLOR
  • Vivafloor

Kom naar onze showroom!

Wil je ons mooie assortiment aan pvc vloeren in Harderwijk bekijken? We nodigen je graag uit in onze showroom in Genemuiden! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we overdag geopend, maar mocht je graag een keer ‘s avonds willen langskomen dan kan dat op afspraak. Neem in dat geval even contact met ons op via het telefoonnummer 06 44 26 33 78 of door een e-mail te sturen naar info@vloerenmarktgenemuiden.nl. Toch op zoek naar iets anders? Wij bieden onder andere ook tapijten en traprenovatie aan.

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0