Showroom

Persoonlijk advies

Met meer dan 25 jaar ervaring een vertrouwd adres. message-box

Vloerenmarkt: sinds 1997 een begrip in Genemuiden. Ja, heus waar, toen begonnen we al! Wellicht ken je ons echter nog als Tapijtwereld, zoals we bij de oprichting heetten. En door de jaren heen is er natuurlijk het nodige veranderd in onze zaak aan de Schering 17b. Maar wat bleef is het gemoedelijke en persoonlijke karakter, dat ons al meer dan twintig jaar onderscheidt.

svg #

Het ontstaan van Vloerenmarkt Genemuiden

Graag nemen we je even mee terug in de tijd en vertellen we je meer over onze ontstaansgeschiedenis. De grondlegger van Vloerenmarkt Genemuiden, zoals we heden ten dage bekendstaan, is huidig mede-eigenaar Johan Rietman. Johan had zijn sporen reeds lang verdiend in de vloerenwereld, daar hij hiervoor jarenlang werkzaam was in een tapijtfabriek. Maar het helemaal alleen doen? Dat zag Johan niet zitten. Zijn eerste werkneemster, die vanaf dag één bij het toenmalige Tapijtwereld in dienst trad, was Gwenda Kranenburg. Zij kwam uit de gordijnenwereld en bracht zo een stukje interieurdesign met zich mee.

Na een jaar kreeg Johan er een compagnon bij, met wie hij de zaak enkele jaren deelde. Nadat beiden uiteengingen, ging Johans compagnon verder met de zaak in Genemuiden. Johan zelf begon een nieuwe vloerenwinkel in Rijssen. In 2011, vijf jaar later, kwam het ‘oude’ pand aan de Schering echter weer vrij, een kans die Johan en Gwenda samen besloten aan te grijpen. De naam veranderde in Vloerenmarkt Genemuiden en de focus kwam te liggen op de verkoop van pvc-vloeren.

Om het sprookje compleet te maken kon een huwelijk eigenlijk niet uitblijven. Zodoende trouwden Johan en Gwenda, die inmiddels al enkele jaren samenwoonden, eind 2017.

Flexibel en persoonlijk

Kenmerkend voor onze zaak is een persoonlijke benadering en een uiterst flexibele houding. Ons motto is dat in overleg in principe alles mogelijk is. Zo zijn we iedere avond beschikbaar voor verkoop- of interieuradvies, zolang je van tevoren even belt. Doordat we al tientallen jaren in het wereldje zitten en beiden ook met de voeten in de klei gestaan hebben, kunnen we je écht gedegen advies geven over je nieuwe vloer, raamdecoratie of je complete inrichting.

svg #
svg #

Eigen legservice

Om aan te sluiten bij het hierboven vermelde willen we nog graag benoemen dat wij onze eigen legservice bieden. Johan komt je nieuwe vloer namelijk hoogstpersoonlijk plaatsen. Omdat dit dus door de mede-eigenaar gebeurt, kun je er voor de volle honderd procent van op aan dat je vloer perfect gelegd wordt.

Onze showroom

In onze showroom vind je talloze vloeren ter inspiratie. Pvc, tapijt, laminaat, vinyl, raamdecoratie en gordijnen: het is slechts een greep uit ons assortiment. We werken met bekende kwaliteitsmerken als Moduleo, Ambiant, mFLOR, Desso, Multisol en Mart Visser. Kom gerust eens langs om je te laten informeren en rustig rond te kijken. We zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 10 tot 17 uur (pauze van 12 tot 13 uur), op woensdag van 10 tot 12 en op zaterdag van 10 tot 15 uur.

Liever ‘s avonds een keer komen kijken? Geen probleem, bel ons dan even voor een afspraak!

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0