Tapijt Genemuiden

Persoonlijk advies

Met meer dan 25 jaar ervaring een vertrouwd adres. message-box

Tapijt in Genemuiden kopen?

Ben je op zoek naar een mooi tapijt voor in Genemuiden? Dat begrijpen we maar al te goed. Niets voelt zo fijn als een lekker zachte en warme tapijtvloer aan je voeten. Je creëert hiermee bovendien een knusse en gezellige uitstraling in je woonkamer. Alleen nog ‘even’ een keuze maken… Want welk tapijt past er nou het best bij jou in Genemuiden? Kom gauw eens langs bij Vloerenmarkt Genemuiden, wij voorzien je graag van advies. Want ons vind je immers het mooiste tapijt van de hele regio Genemuiden, in vele verschillende stijlen.

svg #

Topmerken tapijt

Je kunt tegenwoordig tapijt kopen voor een appel en een ei, bij de doorsnee bouwmarkt. Maar of je daar nou heel vrolijk van wordt… Het tapijt dat je hier vindt is vaak slechts in een paar kleuren en soorten verkrijgbaar en gaat binnen de kortste keren pluizen of wordt juist stug. Dat is niet waar wij van houden en daarom tref je in onze showroom uitsluitend tapijt voor in Genemuiden van de betere merken. Want ons principe is dat we uitsluitend vloeren verkopen die we zelf ook in onze woonkamer zouden willen hebben liggen.

De merken tapijt die je bij ons kunt verkrijgen zijn:

  • Ambiant
  • Belakos
  • Desso
  • Edel Carpets
  • Gelasta

Eigen legservice

Heb je jouw tapijt voor in Genemuiden bij ons gevonden? Mooi! En nu wil je het zelf gaan leggen? Niet nodig! Wij bieden onze eigen legservice, wat inhoudt dat mede-eigenaar Johan jouw nieuwe tapijt persoonlijk in Genemuiden komt leggen. Zo heb jij er geen omkijken naar en weet je honderd procent zeker dat het goed gebeurt. En bovendien geeft het onszelf ook gewoon een fijn gevoel om te zien dat het tapijt dat we je hebben helpen uitzoeken inderdaad precies past bij jouw interieur.

Tapijtvloer Genemuiden

Heb jij al precies voor ogen hoe jouw nieuwe tapijt in Genemuiden eruit moet komen te zien? Of sta je er nog helemaal blanco in en kun je wel wat hulp gebruiken? Kom dan vooral langs in onze showroom in Genemuiden en laat je inspireren. Neem ook vooral foto’s mee van je interieur, dan kan interieurstyliste Gwenda optimaal met je meedenken. We zetten de koffie vast voor je klaar. Op naar jouwe nieuwe tapijt voor in Genemuiden!

logo-white
Alles onder 1 dak
Eigen legservice
Persoonlijk advies

Copyright © 2024 - Vloerenmarkt Genemuiden · Sitemap · Voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0